שאיבת שומן בבטן תחתונה למטרת הגדלת האיבר

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

21/02/2018 | 21:10 | מאת: הוראס

האם זה אפשרי לשאוב את השומן מעל האיבר מין מתחת לבטן? ידוע שזה שאלה מוזרה ובדרך כלל לשמנים או אנשים רגילים אין הרבה שומן שם. אבל אני לצערי קיבלתי גנטים עיראקים נאחס שהורישו לי המון שומן,שיערות,ומידלדל אני מרגיש כלכך רע ושהאיבר שלי לא יכול לספק בחורה שאני כבר שוקל המתת חסד באמת נמאס כבר מהחיים האלה

השאלה שלך הינה שאלה לרופא שעוסק בתחום שאיבות שומן. לגבי התחושות האחרות שלך כדי להתייעץ עם פסיכולוג או מטפל מיני מהתחום הפסיכולוגי.

מנהל פורום סקסולוגיה