היי אני מיכאל, בחור דו מיני שואל לגבי חיזוק הנטייה כלפי נשים

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

19/02/2018 | 17:31 | מאת: מיכה

שלום אני מיכאל בן 26, מאז שהייתי נער שמתי לב שדי בהרבה יותר קורץ לי המין הגברי בתור להיות האישה אבל יש לי גם קמצוץ משיכה מינית לנשים ובעיקר באופן רגשי, אני לא רואה את עצמי כרגע במערכת יחסים עם גבר אלא עם אישה, אני מרגיש שיש דרכים לגרות את החלקים ההטרוסקסואליים שלי, האם לדעתכם זה אפשרי ואיפה להוציא מן העניין חוגים דתיים שחושבים שזה חטא או משהו כזה

במידה ואתה שייך למגזר הדתי, מאוד יתכן שיש שם אנשי מקצוע שממרים.

מנהל פורום סקסולוגיה