שיחות על סקס עם החברה

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

09/02/2018 | 11:51 | מאת: רועי

שלום אני בן 23 ונמצא שנה בטיפול, בחצי שנה האחרונה יש לי חברה ראשונה שגם אני ראשון בשבילה ואנחנו מקיימים יחסי מין אבל יש לנו כל מיני קשיים, חברה שלי שמרנית ולא רוצה הרבה דברים שאני מציע אבל אנחנו בכל זאת כן מתקדמים ויש כבר יחסים עם חדירה. ולשנינו מאוד כיף. הטיפול הוא אצל אישה ואני משתף אותה בכל הדברים המיניים עם חברה שלי ואולי משתף יותר מידי. ויוצא שמעבר לשיחה על הקשיים שלנו אני מאוד נהנה לדבר איתה על מין ויוצא שחלק גדול מהמניע שלי לשיחה זה לדבר על זה. אני לא שואל אותה על חיי המין שלה אבל כן שואל על מיניות נשית והיא עונה לי ברצון ואז יוצא שהיא בעקיפין מספרת לי על המין שלי ( שוב ברור שהיא לא מספרת דברים אישיים ). לפעמים שאני לבד ומאונן אני מפנטז על שיחה מינית איתה ולא על משהו פיסי. האם זה בעייתי ? האם זה נחשב בגידה בחברה ?

פנטזיות מיניות אינן בגידה. אך הקשר עם המטפלת שלך והפנטוז עליה יכול להיות בעיה בקשר הטיפולי.

11/02/2018 | 19:02 | מאת: עדן

זה קורה לי בדיוק גם עם המטפלת שלי. חשבתי שרק לי זה קורה.

מנהל פורום סקסולוגיה