האם ניתן דרך הקופה לבצע ניתוח קריעת קרום הבתולין

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

07/02/2018 | 10:26 | מאת: גוזל

היי, מתכננת הפריה אך כיוון שאני בתולה נאמר לי ע"י רופאת נשים שלי שיש צורך לעבור ניתוח לקריעת קרום הבתולין, שאלתי היא האם קיים תהליך כזה דרך קופות החולים אם טופס 17 או שזה נעשה באופן פרטי? כל תהליך ההפריה עולה הון תועפות ומאוד אשמח לדעת אם קיימות אופציות לניתוחים כאלו דרך הקופה. משום מה רופאת הנשים שלי לא מיהרה לכוון אותי, אשמח לקבל הכוונה.

חשוב להתייעץ עם רופאת נשים שלך

07/02/2018 | 12:29 | מאת: גוזל

רופאת נשים שלי הפנתה אותי למרפאה שבה בחרתי לבצע את ההפריה ואותה מרפאה מפנה אותי לקופה שלי, אני אובדת עצות

אולי כדאי להתייעץ עם רופא אחר של הקופה. או עם האחות של המחלקה.

מנהל פורום סקסולוגיה