לא אוננתי מעולם. האם הדבר בעייתי?

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

24/01/2018 | 12:17 | מאת: גוש

מעולם לא אוננתי, אני בן 22. יש לי חברה, ואנחנו לא מתכוונים לשכב לפני החתונה. היא טוענת שהיא מרגישה שוני ביני לבין חברים שהיו לה בעבר (שכן אוננו), כשאנו מתנשקים וכו. כנראה השוני נובע מכך שהם היו גומרים תוך כדי, ואני (לפי הבנתי) לא מסוגל מכיוון שמעולם לא אוננתי. הסבר לקבל בבקשה הסבר בנושא. יש לציין שאני הטרוסקסואלי, ומאז ומעולם נמשכת מעולם לא אוננתי מטעמים דתיים. אני בן 25. יש לי חברה, ומטעמים דתיים אנחנו לא מתכוונים לשכב לפני החתונה. היא טוענת שהיא מרגישה שוני ביני לבין חברים שהיו לה בעבר (שכן אוננו), כשאנו מתנשקים וכו. כנראה השוני נובע מכך שהם היו גומרים תוך כדי, ואני (לפי הבנתי) לא מסוגל מכיוון שמעולם לא אוננתי. הסבר לקבל בבקשה הסבר בנושא. יש לציין שאני הטרוסקסואלי, ומאז ומעולם נמשכתי לנשים.

העובדה שלא אוננת לא קשורה לכך שאתה לא גומר מחיכוך עם חברתך. כנראה יכולת השליטה שלך מאוד גבוהה ועקב כך אתה מצליח לשלוט למרות הגירוי . חברי עבר של חברתך כנראה היו עם פחות יכולת שליטה ולא הצליחו לשלוט בעצמם.

מנהל פורום סקסולוגיה