שפיכה ללא הנאה בקיום יחסי מין

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

14/01/2018 | 14:24 | מאת: אלעזר

חמדה שלום, אני בן 30 נשוי+2 , כבר כמה חודשים שאני חווה שפיכה ללא הרגשת הנאה בעת קיום יחסי המין. אציין שאין לי בעיה של שפיכה מהירה, השפיכה גם בד"כ מגיעה לאחר שאשתי מגיעה לסיפוק או בו זמנית. אני נהנה מהאקט עצמו אך לא מרגיש כמעט כלום בעת שפיכת הזרע. אשמח לדעת האם את מכירה את התופעה ואיך ניתן לטפל. תודה מראש,

הנאה משפיכה היא אורגזמה. האם אתה לא חווה אורגזמה?

17/01/2018 | 00:08 | מאת: אלעזר

לא מרגיש שום הנאה ברגע השפיכה. כאילו סתם יוצא לי נוזל מאיבר המין - לא חווה אורגזמה כלל.

מאוד קשה לענות על זה בצורה כללית. הסיבות לאי חווה של אורגזמה הן מגוונות. לרוב הן יושבות על חלקים פסיכולוגיים. ברגע שיש שפיכה אז המערכת הפיזיולוגית עובדת. מה שחסר זה החלק הרגשי/ נפשי. גורמים אפשריים מערכת היחסים הזוגית עם קשיים,לידת ילדים ועוד לחצים נפשיים שיתכן ואתה לא מודע להם. משפעים על ההנאה שלך ממין.

מנהל פורום סקסולוגיה