כאבי בטן לאחר גירוי מיני

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

11/01/2018 | 11:47 | מאת: מירי

היי אשמח לעצה בנושא שמטריד אותי מעט. מאז שאני זוכרת את עצמי יש לי כאבים בבטן באזורים שונים,הרבה בדיקות ומעקבים ואין באמת משהו. עכשיו אני בתולה,ולאחרונה התחלתי לצאת עם בחור שלאחר כל פגישה שלנו (שעדיין לא כללה שום אקט מיני) אני חוזרת עם רטיבות מאוד גדולה..ואז מתחילים לי כאבים בבטן למטה.. בעקרון אני מאוד רוצה כבר לשכב זה משהו שאפילו "בוער" בי. אז יכול להיות שזה נובע מהרצון העז הזה? אני באמת לא יודעת..אשמח לעזרה,תודה רבה.

חשק מיני , לא גורם לכאבי בטן. יתכן כי יש גירוי גבוה ואז יתכן שזו הינה איזו שהיא תופעה הורמונלית. כדאי להתייעץ גם עם רופא נשים.

מנהל פורום סקסולוגיה