חשק מיני ירוד בקשר זוגי

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

30/12/2017 | 10:56 | מאת: זוג גברים

שלום, אני נמצא בזוגיות עם גבר כבר שנתיים. אנחנו גרים יחד מאז הקיץ האחרון. בתחילת הקשר ועד לפני שנה בערך הסקס היה תכוף עד תכוף מאוד (התחיל מכל יום, עד לפעם-פעמיים בשבוע לפני שנה). אנחנו אוהבים מאוד, הקשר בריא ומבוסס על פתיחות והכלה. בחודשים האחרונים אנחנו כמעט לא שוכבים (אני הצד הפסיבי). יכול לעבור שבוע וחצי בין פעם לפעם ועכשיו אנחנו כבר שבועיים מאז הפעם האחרונה שלפניה גם היה מרווח של שבוע וחצי מהסקס הקודם. במהלך השבוע אנחנו נכנעים לשגרת עבודה ועייפות אבל לצערי גם בסופי שבוע אין רצון עז ליחסי מין. יש לציין שאנחנו זוג די פתוח ולי אישית מאוד חשוב הגיוון ולכן התנסינו בשנה האחרונה 3 פעמים בצירוף גבר נוסף, פעם אחת הייתה טובה והפעמיים האחרות לא היו טובות במיוחד. אני (הפסיבי) לפני הזוגיות הייתי אדם מאוד פתוח מינית והייתי מתנסה הרבה עם גברים אחרים. נורא מפריע לי שאין לי חשק לשכב איתו בחודשים האחרונים ואינני יודע איך לגשת למצב. הסקס שלנו כשכבר קורה די חוזר על עצמו מבחינת תנוחות ופור פליי. אני בן 23 והוא בן 26, לכן מבחינה רפואית כנראה אין פה חוסר בהורמונים.. אני מרגיש ששנינו חושבים על העובדה שאין מקום למיניות ומוטרדים ממנה אך לא מדברים על זה בזמן האחרון וזורמים עם השגרה.. במהלך השבוע אנחנו מעשנים קנאביס שגם מעייף אותנו ועולה על החשק המיני אם כבר קיים. אשמח לעזרה בנושא והכוונה מה כדאי לעשות. תודה

לעתים התנסויות מיניות רבות גורמות לאיבוד עניין בבן הזוג הקיים. אתם צעירים שרוצים גם וגם , כלומר גם סקס סוער כול הזמן וגם אהבה אין סופית. לעתים בסקס הופך שיגרה וצריך ללמוד להינות ממנו. השגרה היא מציאות אין צורך להילחם בה אלא ללמוד להינות ממנה ולגוון מידי פעם.

מנהל פורום סקסולוגיה