בעיות זקפנ ואי יכולת

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

26/12/2017 | 06:53 | מאת: לירון

אני קיימת יחסי מין עם בן זוגי .והוא מלבד פעם אחד שגמר באוראלי ביש לא מסוגל לגמור בחדירה רגילה ישמצבים שזה נופל ואז מצליח להעמידשוב.לטענתו הוא עושה לעצמו בידו ולכן אינו יכול.גם שיש הפסקה של מס ימים עדין לא מצליח לגמור בחדירה מה יכולה להיות הבעיה האם זהאימפטנט

את מציינת שתי בעיות. בעיה אחת זיקפה לא חזקה. ובעיה שנייה חוסר יכולת להגיע לאורגזמה מחדירה. הבחור לא אימפוטנט לשאלתך, אבל יש לו בעיה בתפקוד המיני. חשוב לפנות למטפל/ת מיני מעולם הפסיכולוגי כדי שהוא יבין מה הגורם לבעיה. אם אתם מתגוררים במרכז, ניתן ליצור איתי קשר 054-4390916 חמדה

מנהל פורום סקסולוגיה