יתכן פורקן מלא מחדירה?

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

21/12/2017 | 19:34 | מאת: ירון

אשתי מתלוננת שאיני נותן לה להנות מחדירה עד הסוף ולקראת הסוף אני נוטש אותה ומשאיר אותה "תלויה" ללא סיפוק. היא ממש כועסת עלי וטוענת שאני "חוסם אותה". ההסברים שלי שזה האמצעי היחיד להימנע מהריון לא מתוכנן, מאחר שהיא מסרבת לאמצעי מניעה, לא עוזרים ואני עדיין מואשם בחוסר התחשבות. גם הצעתי להגביל את היחסים לימים "בטוחים" וזה לא התקבל,כי לא תמיד היא בחשק והיא מתעקשת שברגע שסוף סוף זה קורה לא "אחסום אותה". ברקע, היא היתה רוצה עוד ילדים ואני לא, אם כי אין בינינו דיונים מפורשים בנושא. נוסף לכך, כל הענין נראה לי מוזר כי ה"חינוך המיני" שספגתי מקריאה היא שהחדירה לא גורמת לפורקן אלא גירוי הדגדגן, וכאן מדובר על שלב בו המגע בינינו עובר לחדירה נטו ללא גירוי נוסף (לאחר שקודם היו לחיצות). שאלתי אותה איך זה יתכן והיא טוענת שאינה מוכנה להסביר לי דבר יותר ממה שתארתי כי לדבריה הסברים הורסים לה את החויה והחוויה חייבת להתרחש ללא מילים. באין שיח פתוח בינינו איני יודע אם להאמין לתלונה, לכן אני מאד מעונין לדעת: האם זה באמת יתכן אצל חלק מהנשים? האם יש באמת אורגזמה כתוצאה מגירוי הנרתיק ולא הדגדגן (כמו שפעם סקסולוגים או פסיכולוגים תיארו)? אודה לך אם תידעי אותי.

היתכן פורקן מיני מחדירה? ברמה הפשוטה כן. אלא שבסיפור שלך יש עוד כמה משתנים שהם בעייתיים מאוד. 1. הפחד שלך להכניס אותה להריון- כאשר אתה לא רוצה עוד ילדים. 2. חוסר התקשורת שלכם בתחום המיני. מה שיכול לפתור את הבעיה ,אתה תשתמש בקונדום לצורך הנאה שלה והמענות מהריון מצד שני.

מנהל פורום סקסולוגיה