לאחרונה לא גומרת ביחסי מין

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

17/12/2017 | 16:27 | מאת: סמדר

חמדה שלום אני בת 38, נשואה עם שלושה ילדים. לאחרונה לא מצליחה לגמור ביחסי מין. מאוננת מגיל צעיר בדגדגן ועם חדירה. לא מצליחה לגמור ביחסי מין, האיבר לא עושה לי מספיק ״לחץ״ שאני לא יכולה לגמור בלי לחץ חזק בנרתיק. גומרת רק באוננות אגרסיבית עם דילדו גדול מאוד ולא מצליחה לגמור עם בעלי. כאילו הנרתיק התרחב וצריכה לחץ חזק יותר למרות שבדגדן אין שינוי ואני עושה באותו לחץ. יש סיבה שאולי בגללה התרחב לי הנרתיק?

אחת הבעיות המרכזיות היא שהרגלים לפעמים יוצרים גם ציפיות. ושזה לא קורה יש אכזבה וחוסר סיפוק. ראשית אני ממציצה לחזק את שרירי ריצפת האגן באמצעות תרגילים. שנית תתחילי ללמד את הגוף שלך ליהנות מגירוי חלש, הדרך לעשות זאת היא להפסיק לאונן בחוזקה ולהתחיל להיות קשוב לתחושות חלשות, יתכן ואז תוכלי ליהנות בצורה טובה יותר מיחסי מין.

מנהל פורום סקסולוגיה