משיכה מינית לפסיכולוגית

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

08/12/2017 | 12:00 | מאת: אייל

שלום אני בטיפול אצל פסיכולוגית כבר כמה חודשים,באחת הפגישות לפני כמה שבועות היא לבשה בגד מאוד סקסי, שמלה לבנה ארוכה אבל די שקופה וממש ראו לה שהיא לבשה חזיה ותחתונים שחורים, אפילו ביקשתי ממנה פעמיים שתביא לי מים כדי שאני אראה אותה מתכופפת. אני לא יודע למה היא לבשה את זה אבל זה בטח לא היה בשביל לפתות אותי, אבל מאז אני מפנטז עליה הרבה כשאני מאונן וגם במהלך השיחות אני מספר לה על דברים מיניים אישיים שלי ושואל אותה גם על דברים מיניים של נשים, כשהמטרה שלי היא בעצם לנהל שיחה אירוטית והנאה מינית. פעם אחת דיברתי איתה בטלפון על איזה עיניין ואוננתי תוך כדי שיחה עד שגמרתי, ניסיתי להפסיק עם זה ולאונן לפני הפגישה אבל זה לא ממש עוזר. האם אני אמור לדבר איתה על מה שהיה ולספר על המניע לשיחה על מיניות או שהיא ישר תרצה להפסיק את הטיפול ? ( אני לא רוצה בזה כי השיחות איתה מאוד עוזרות לי )

אתה בהחלט אמור לדבר איתה על מה שקרה. יתכן וגם היא שמה לב לזה אבל לא נעים לה לעלות את זה על מנת שלא תחשוד כי היא התאהבה בך. עקב כך חשוב שתשתף אותה בתחושות שעוברות עליך. אם היא פסיכולוגית מקצועית היא אמורה לעבוד על התכנים הארוטיים האלה בניכם ולא לזרוק אותך מהטיפול.

מנהל פורום סקסולוגיה