גמירה מוקדמת וחוסר גמירה מוחלט של האישה

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

04/12/2017 | 22:00 | מאת: נבוך במיחד

שלום, אני בן 29 ואני נשוי קרוב לשנתיים ויש לנו ילד מקסים. הבעיה שלי היא שהאיבר שלי קטן במצב מנוחה, וכשהוא גודל הוא בגודל סביר.. עכשיו הבעיה האמיתית היא שאני גומר מהר ואשתי בזמן האחרון לא גומרת בכלל והיא ממש כועסת על כך.. זה לא רצוני ואני מנסה לא לגמור מהר אבל לא מצליח בכל פעם מחדש. מה ניתן לעשות? תודה ר

הפין לרוב בזמן מנוח הוא לא גדול. ובעת זקפה הוא מקבל את הגודל הממוצע. לגבי השפיכה המהירה יש מקום להבין האם זה תמיד היה כך? האם זה קרה לאחרונה? האם יש איזה מצב לחץ שאתה נמצא בו לאחרונה? כול השאלות האלה ועוד הן שלאלות חשובות כדי לאבחן את הבעיה. על מנת לעזור לעצמך לפתור את הבעיה כדי להתייעץ עם מטפל/ת מינית. אם אתה גר במרכז אתה מוזמן להתקשר ל 054-4390916 על מנת לקבוע פגישת איבחון. חמדה

מנהל פורום סקסולוגיה