אוננות עובד,בסקס מת

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

10/01/2001 | 18:22 | מאת: רונן

שלום מכובדי. אני בן 61 ,סובל שנים רבות מיתר לחץ דם ושומני דם,גרוש 6 שנים,גרועות לי.יש לי חשק עז למין והוא תופס חלק משמעותי בחיי. במגע עם נשים,המכונה מתה,מזריק לי BIMIX.אין לי זיקפה לעיתים רחוקות,כשאני מאונן,יש לי זיקפה 70% ,ואני מאונן הרבה להשתחרר מהלחץ וחשק רב למין. היתי בהרבה טיפולים כולל ארה"ב,אמרו לי שיש לי חסימה חלקית. WELL , אני כבר לא יודע מה יש לי ונמאס לי מזה, שהשעם זורקות אותי. אשמח לתשובתכם,,,,,,בברכה רונן

10/01/2001 | 18:23 | מאת: רונן

רונן כתב/ה: > > שלום מכובדי. > אני בן 61 ,סובל שנים רבות מיתר לחץ דם ושומני דם,גרוש 6 > שנים,גרועות לי.יש לי חשק עז למין והוא תופס חלק משמעותי בחיי. > במגע עם נשים,המכונה מתה,מזריק לי BIMIX.אין לי זיקפה לעיתים > רחוקות,כשאני מאונן,יש לי זיקפה 70% ,ואני מאונן הרבה להשתחרר > מהלחץ וחשק רב למין. > היתי בהרבה טיפולים כולל ארה"ב,אמרו לי שיש לי > חסימה חלקית. > WELL , אני כבר לא יודע מה יש לי ונמאס לי מזה, > שנשים.. זורקות אותי. > אשמח לתשובתכם,,,,,,בברכה רונן >

12/01/2001 | 20:25 | מאת: רופאי קליניקה און

רונן שלום! אם הגבת טוב לטיפול זריקתי-תמשיך עם זה אם לא הגבת על הזריקות-צריך להתאים לך תערובת אחרת של הזרקות. מאוד טוב שיש לך חשק והרבה חשק. גם טוב מאוד שישנה זיקפת אוננות-זה סימן שאפשר לעזור לך ע"י טיפול נכון בהזרקות אל תוך האבר. בהצלחה

מנהל פורום סקסולוגיה