אין חדירה .................

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

13/11/2017 | 18:01 | מאת: דדד.

אני ובן זוגי (פרק ב) יחד מעל שנתיים מתגוררים יחד מספר חודשים. מאז תחילת יחסינו בן זוגי מתגרה בעיקר מחיכוך אביר מינו בישבן שלי אין לי בעיה עם זה אלא שכמעט אין חדירה מה שחסר לי מאוד גם שחודר מעט מאוד חסר לי פיזית ואינטימית .... גם מין אוראלי אין כמעט ונשיקות הוא מבוגר ממני אני בשנות ה40הוא ה50 לא יודעת אם כך היה תמיד נמשכת אליו אבל הדבר מעכיר את מצב רוחי חושבת על מיסוד הקשר קשורה אליו אבל חוששת האם כך יראו חיי המין שלי לעד מה שגרם להשלים את החסר מהצד מה שאני לא מאושרת ממנו כלל על ייעוץ מיני אין מה לדבר

חבל לוותר על חיי מין תקינים ומלאים בגילך וגם בגילו. אולי כדאי לבדר איתו שהמצב כמו שהוא מפריע לך. במיוחד בקשר שני יש מקום ליותר פתיחות בתחום המיני. במידה וזה לא בא בחשבון. תנסי להגיד לו ממה את נהנית וממה לא ואולי הוא יבין את הרמז.

מנהל פורום סקסולוגיה