נמשך ולא גומר... בעיה?

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

05/11/2017 | 10:06 | מאת: אני

אני וחבר שלי עד עכשיו עושים סקס בלי חדירה. בפעמים הראשונות הוא גמר מהר ואז התחלנו להוריד בגדים וגם אז בהתחלה הוא גמר. עכשיו הוא לא מצליח לגמור. הוא נמשך אלי מאוד(אי אפשר שלא לשים לב) ודיברנו על העניין כי זה מקשה עלי להנות כשהוא לא גומר.. הוא טוען שזה בגלל שאין לו גירוי לאורך כל האיבר(מה שנשמע הגיוני) ולעשות לו ביד אני לא רוצה. השאלה שלנו אם אחרי חדירה הבעיה תפתר? האם אפשר להיות רגועים שזו הבעיה בלבד? האם יכול לקרות מצב שגם אחרי שהוא יחדור אחרי כמה פעמים הוא לא יגמור? מציינת שאין לו בעיה לגמור לבד או בעיה של שפיכה מאוחרת/מוקדמת. והוא לא מרגיש לחוץ. תודה רבה!!

בחור שגמר מהר בתחילה ועכשיו לא גומר זה לגמרי כתוצאה ממתח. מה הסיבות למתח ? אני לא יודעת, מאוד יתכן בכלל החשש להכניס אותך להריון, או כול דבר אחר שיכול להשפיע על התפקוד שלו.

05/11/2017 | 10:25 | מאת: אני

השאלה היא האם כשתהיה חדירה אז בגלל שיהיה גירוי לאורך כל האיבר הוא יגמור? כי הוא לא מרגיש לחוץ וזה באמת לא מורגש

יתכן אבל זה לא בטוח. זה שהוא אומר שהוא לא במתח לא אומר שהגוף שלו מרגיש אחרת.

05/11/2017 | 10:36 | מאת: אני

זה חייב להיות תוצאה של מתח? הרי חוסר גירוי מלא מקשה לגמור

לא חייב, אבל שיש מצב שפעם זה ככה ופעם ככה זה מראה על מתח מסוים.

מנהל פורום סקסולוגיה