כמה שאלות

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

30/10/2017 | 20:35 | מאת: יוסף

איזה בדיקות עושים לבדוק שאין מחלות מין (לפני הפעם הראשונה שעושים את המעשה ) * יש אפשרות כשמגיעים לאורגזמה לעצור את שפיכת הזרע באמצעות לחיצה במצב כזה יש תחושה של אורגזמה רגילה ללא יציאת זרע רציתי לשאול 1 מה בדיוק קורה במצב כזה?מה עוצר את הזרע 2 אם הזרע חוזר למקומו הוא שהוא יוצא אם השתן בהמשך 3 אם יש סכנה בריאותית ( סליחה שהארכתי פשוט אני רוצה לדעת ) (תודה מראש)

בדיקות למחלות מין אפשר לעשות במרפאת לוינסקי בתל אביב. זאת מרפאה של משרד הבריאות שעושה בדיקות בלי תשלום. אפשר להגיע לאורגזמה בלי שפיכה. הזרע פשוט לא יוצא. בתורות המזרחיות שפיכת זרע היא מחלישה . הם מגיעים לאורגזמה בלי שפיכה ובכך הם שומרים על הכוח בתוכם ולא מוציאים את הזרע, החוצה.

מנהל פורום סקסולוגיה