אי הרגשת הפורקן המיני

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

29/10/2017 | 15:56 | מאת: גלי

שלום, בעלי זה תקופה ארוכה לא מרגיש אורגזמה...(יש זקפה)ניסינו לחשוב יחד שיתכן זה נגרם מכך שלאחר לידת ילדנו כאב לי והוא עצר את עצמו מספר פעמיים.מישהו ייעץ לו לא לחשוב על זה.הוא עושה זאת אך עדיין אין שינוי.האם זו יכולה להיות הבעייה? או אולי איכות/כמות הזרע ירדה ולכן הוא אלא מרגיש? ובמה אני יכולה לעזור לו? תודה רבה!!!

המידע שמסרת הוא מאוד חלקי, האם יש זיקפה אבל אין שפיכה? האם יש שפיכה והיא חלשה? האם אין תחושה שהגיע לסיפוק אבל יש שפיכה? כפי שאת רואה חסר מידע על מנת שאוכל לתת תשובה יותר מלומדת.

30/10/2017 | 12:33 | מאת: גלי

יש זקפה.לפני היחסים רואים שיש קצת שפיכה ,קצת נוזל .אני לא יודעת לומר אם זה נקרא מעט...איך אפשר לדעת? ממש תודה!

הייתי ממליצה לבן זוגך לגשת לאורולוג (זה הרופא שמטפל בבעיות כאלה) ולתאר לו את התמונה ואז הוא ידע להגיד אם זה תקין או לא ומה הסיבות לכך.

מנהל פורום סקסולוגיה