מאז שאני ילד גומר רק מדוגיסטייל

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

21/10/2017 | 21:42 | מאת: גדי

היי אני בן 37, מאז שאני ילד אני מתגרה וגומר רק מדוגיסטייל... מתנוחות אחרות אין לי ממש זקפה... וזה לא נעים מבנות זוג ואני נפסל בגלל זה כי תמיד אני רוצה אותו דבר... האם ניתן לטפל בבעיה כזו?

הרגלת את עצמך לגירוי מאוד חזק. על מנת להתמודד עם הבעיה עליך להרגיל את האיבר לגירוי חלש יותר.

24/10/2017 | 20:23 | מאת: גדי

מה הכוונה גירוי חלש וגירוי חזק לא ממש הבנתי

חדירה אחורית גורמת לך לתחושת גירוי גבוהה יותר, במהלך השנים הרגלת את עצמך להיות מגורה רק כאשר הגירוי הוא כזה. לכן אין זיקפה בתנוחות אחרות. על מנת לשנות את המצב יש צורך בלימוד עצמי של גירויי בתנוחות אחרת ותחושות חלשות בעוצמתן.

25/10/2017 | 17:39 | מאת: גדי

אוקיי, אז טיפול סקסולוגי יכול לשפר את המצב?

בעיקרון כן. יש צורך לאבחון כולל. ולמד אותך להינות מגירוי חלש יותר. במידה ואתה גר במרכז אתה מוזמן ליצור קשר בנייד 054-4390916 חמדה

מנהל פורום סקסולוגיה