אוננות והיתמכורות וכו וכו

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

15/10/2017 | 15:00 | מאת: NOT_FOUND

אני מאוננן 14 שנה בערך אבל כל הזמן באותה שיטה שנראה לי שהיא שונה כי אני מאונן עם היד נסיתי קצת ולא מצליח אז מה שאני עושה זה שוכב על הבטן ועם חיכוך עם הסדין או בד כלשהו אני מאונן וגומר האם זה בסדר לאונן ככה? לא מצליח לאונן ען היד ואני לא נהנה ובטח שלא מגיע למצב גמירה אולי הג׳ל היפתור את הבעיה? העניין הוא שאני גר עםם ההורים והם דתיים ואני חוזר בשאלה ולא מתאים שימצאו אצלי דבר כזה למרות שאני גאה בזה שאני מאונן והאם התמכורות לאוננות היא דבר רע

אוננות בדרך הזו היא בעיתית בגלל הלחץ המופעל על איבר המין. ביום בו תרצה לקיים יחסי מין עם בחורה לא תצליח לקבל את אותו אפקט.

מנהל פורום סקסולוגיה