זוג מבוגר, פעיל מינית אך הגבר גם פעיל עם גברים

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

02/10/2017 | 23:36 | מאת: תמרה

אנחנו כבר 20 שנים בזוגיות טובה ועשירה (זוגיות שנייה לשנינו, אין ילדים משותפים, הילדים מהזוגיות הקודמת כולם חברים שלנו. שנינו אוהבים סקס ופעילים בנושא יחד, אם כי אני תמיד רוצה יותר ממנו ויוזמת יותר). לאחרונה, בעקבות חשדות שעלו בי לבגידה, הגעתי לראשונה בחיינו לחיטוט במחשב ובפלאפון שלו, וגליתי שמזה מספר שנים, בן זוגי מוצא סיפוק מיני במפגשים חפוזים באתרים בטבע המוכרים לגייז, עם גברים מכל הסוגים והגילים, בדרך כלל צעירים ממנו. כנראה רק באוננות הדדית, ללא משגל. הנושא מאוד טרי וכואב ומייאש. ניהלנו זוגיות שנראתה לי לגמרי טובה ומסתבר שהיה עולם שלם במקביל שלא ידעתי ולא הכרתי ולא שיערתי. האם מצב כזה, של עשרות מפגשים אנונימיים רק לסיפוק מיני חפוז, הנו התמכרות? האם יש סיכוי לתקן זוגיות במצב כזה? האם יש סיכוי לחזור לזוגיות שפויה?

03/10/2017 | 08:17 | מאת: חמדה גיורא

מסיפורך עולה כי בן זוגך מנהל מנהל מערכת יחסים מיניים עם שני המגדרים. גבר ואישה. יתכן והוא ביסקסואל, ואולי יש כאן משהו אחר כמו התמכרות לפנטזיות מיניות. אך על מנת לדעת יש צורך בייעוץ מקצועי. אם אתם גרים באיזור המרכז אתם מוזמנים ליצור איתי קשר בנייד 054-4390916 לקביעת פגישה.

03/10/2017 | 10:20 | מאת: תמרה א

תודה רבה. אנחנו גרים בצפון הרחוק. אנסה למצוא תמיכה מקצועית קרוב יותר. כנראה הבסיס הוא התמכרות לפנטזיות מיניות כי זה כרוך גם בהרבה צ'טים עם פנטזיות באינטרנט. מקווה שניתן לטפל בהתמכרות כזו.

מנהל פורום סקסולוגיה