bdsm שליטה נשית קלה

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

23/09/2017 | 21:55 | מאת: slave שאלה

שלום הגברת גיורא אני אדם נשוי אם 2 ילדים בן 38 בחור נחמד עם שמחת חיים יש לי משיכה חזקה מאוד לשליטה נשית אני אוהב נשים או מאוד גבוהות או חזקות אתלטיות.. אוהב שהן שולטות בי שליטה נשית קלה אומרות לי כמה שאני קטן לידם ומשפילות אותי אני הולך למלכות בתשלום..אין לי שום עניין בסטיה הזאת אם אישתי אלה רק אם אישה גבוהה או חזקה משמעותית.. האם לפרק את הנישואין בכדי להיכנס לעולם הbdsm או להמשיך לממש את הפנטזיה שלי בחוץ כי אחרי הכל אין כמעט מגע ביני לבין המלכה מה את מציע?

פנטזיות מינית לעתים תפקידם להיות רק פנטזיות מיניות. לא תמיד יש צורך לממש פנטזיות אלה. אני מבינה שמימשת כבר את הפנטזיה שלך. אם אתה רוצה לנהל את חייך בפנטזיה? זו השאלה המרכזית שצריכה להישאל. במידה ואתה רוצה לממש מידי פעם את הפנטזיה ולשמור על הקשר הזוגי זו אפשרות. אתה צריך להחליט באיזו מציאות אתה רוצה לחיות

18/03/2018 | 13:55 | מאת: דוד123

...

מנהל פורום סקסולוגיה