לא מצליחים לחדור אלי

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

12/09/2017 | 22:13 | מאת: אחת

לאחרונה הכרתי בן זוג חדש אחרי תקופה ארוכה שהייתי לבד ושקועה עמוק בצער גידול הורים, תקופה של כשנתיים שלא קיימתי יחסי מין. כשניסינו לקיים יחסי מין לראשונה הוא לא הצליח לחדור אלי בשום פנים ואופן. מה עושים בנדון? אני בת 52, בגיל המעבר, ובריאה לחלוטין. אני גם ספורטיבית מאד ומאד מינית. כיצד פותרים את הבעיה הזאת? הבחור הספציפי סיים איתי את הקשר בגלל הנסיון האומלל הראשון הזה ואני חוששת לנסות להכיר שוב כדי שזה לא יקרה שוב. המון תודה

חשוב לדעת כי בגיל הבלות חסר בגוף שלך הורמון האסטרוגן שיש לו תפקידים רבים. אחד מהם זה לדאוג ללחות בנרתיק. חוסר שלו יכול לגרום לכך שיש יובש בנרתיק. היום אפשר ע"י טיפול מקומי להחדיר לנרתיק את ההורמון אז לשמור על הלחות והאלסטיות שלו. לצורך זה עליך לפנות לרופא נשים שלך ולספר לו על הביעה והוא ייתן לך את הטיפול הנחוץ.

מנהל פורום סקסולוגיה