שפיכה מאוחרת או כלל לא

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

06/09/2017 | 17:22 | מאת: אנונימי

שלום,אני בחור בן 25 ללא בעיות רפואיו ת במשך תקופה ארוכה אני סובל מבעיה של שפיכה מאוחרת או כלל איני מגיע לשפיכה.. 45 דקות עד שעה וכלום.. זה פוגע במערכות יחסים חדשות ומתסכל את בת הזוג.. יש חשק ויש הנאה לאורך כל האקט אבל לא מצליח להגיע לשפיכה.. חיפשתי פתרון רפואי להגברת החישה אבל מצאתי רק פתרונות לבעיה ההפוכה שנפוצה יותר... אין לי מוש מה לעשות.

בעיות של שפיכה מעוכבת שאינן על רקע רפואי לרוב נובעות ממקורות פסיכולוגיים. עודף חישה לא יגרום לשפיכה מהירה יותר. כנראה על מנת לפתור את הבעיה יש לפנות לאיש מקצוע מתחום הטיפול המיני המשלב טיפול מיני וטיפול פסיכולוגי. אם אתה גר במרכז אתה יכול לפנות אלי בנייד 054-4390916 חמדה.

מנהל פורום סקסולוגיה