דפוס שחוזר על עצמו מוכר?

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

02/09/2017 | 14:09 | מאת: עודד

יש לנו זוג שכנים צעיר מאז שנכנסו לגור לפני מספר חודשים. הם שקטים רגילים. אבל בכל כמה ימים היא פתאום מתווכחת עם בן זוגה ומתחילה לבכות בעיקר בשעות ערב מאוחרות ובסופי שבוע במהלך היום גם. . בתחילה חשבנו שיש סכסוך כלשהו. אז מבהלה שמנו לב שמיד אחרי שהיא מתווכחת איתו היא בוכה ואז עובר זמן לא רב והוא מקיים איתה יחסי מין והיא נרגעת. היא צועקת בגמירה שכל הבניין שומע הוא לא נשמע. האם התופעה הזו מוכרת? זה דפוס פסיכולוגי של אישה שלפני יחסי מין היא עושה דרמה כזו? הבנו שזה דפוס קבוע.

לכול אדם באשר הוא יש דרכים שונות לבטא את ההנאות שלו. יש כאלה שלא מדברים עליהם, ויש כאלה שמגיעים לשיאים של הנאה כולם צריכים לדעת מזה וזה לא מפריע להם.

מנהל פורום סקסולוגיה