חשש להריון יבש ללא חדירה

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

31/08/2017 | 11:39 | מאת: 12345

שבוע שעבר ביום שבת אני וחבר שלי קיימנו יחסים ללא חדירה אבל הוא גמר עליי באיזור החזה אבל בין לבין הכניס אצבעות,והיו חיכוכים בין אברי המין שלנו ,האם קיים חשש שאני בהריון ?כי אני מרגישה קצת לא טוב בבטן יש לי מין בחילות כאלה והבטן קשה

הריון לא תמיד קורה בחדירה. אם את בגיל הפוריות זה יכול לקרות גם כתוצאה מזרע בודד אחד שמצא את דרכו . וגם מאוד יתכן שהתופעות שלך הן פסיכוסומטיות. אבל למען הסר ספק שווה או לקחת פוסטינור או לעשות בדיקת הריון.

02/09/2017 | 18:22 | מאת: 12345

אבל אם עבר שבוע אני לא יכולה לקחת פוסטינור,ואני ממש בטוחה שאני בהריון ,אני מפחדת ובלחץ ,איזה סוגי הפלות יש שהם מידיות ולא אצטרך אשפוז בבית חולים?? האם יש כדור כל שהוא שאני יכולה לבלוע אותו וזהו???

מנהל פורום סקסולוגיה