מגע פיסי עם דודה שלי

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

22/08/2017 | 12:13 | מאת: משוחרר מהצבא

שלום זה קצת ארוך מקווה שתוכלי לעזור לי. השתחררתי מהצבא לא מזמן ואני ישן אצל דודה שלי במרכז הארץ איזה תקופה עד שאחליט מה לעשות, ישבנו ההשבוע וראינו סרט בטלויזיה והרגשתי דחף לקרבה פיסית אליה ( היא ממש יפה וחטובה ולי היתה רק חברה אחת לפני כשנתיים ) הרגשתי ממש משיכה ורצון לגעת לה בשדיים וכל הסרט הרגשתי ממש מלחמה ביני לבין הרצון שלי, בסוף לשמחתי לא נגעתי בה עם הידיים אבל כל פעם שהיתה הזדמנות התקרבתי אליה עד שישבתי ממש צמוד אליה ושמתי לה את הראש על הכתף... אני לא יודע מה היא חשבה על זה אבל היא לא אמרה כלום. אחר כך היא הלכה להתרחץ ולא התאפקתי והצצתי לה כשהיא ערומה לגמרי ואוננתי עד שגמרתי ויום אחרי גם עשיתי אותו דבר. מאוד מדאיג אותי ששקלתי ברצינות לגעת לה בשדיים במיוחד שהיא דודה שלי הרגשתי שזה היה ממש מאבק בין טוב לרע, למרות שאני שואל אותי אם זה באמת היה כלכך נורא ? או שמקסימום היא היתה מזיזה לי את היד. אני חושב שהמניע שלי הוא לא מיני אלא רצון להיות במגע פיסי עם מישהי למרות שמצד שני אני אני כן חושב עליה דברים מיניים מסתכל עליה ומאונן, טוב בקיצור אני מבולבל. האם זה לגיטימי לבקש ממנה רק חיבוק ? האם כדאי לי לדבר איתה על הכל ?

פנטזיות מיניות לעיתים דינן להישאר במקום של הפנטזיה לא לממש אותה. אין מקום לקלקל את היחסים במשפחה בגלל הפנטזיה המינית הזו. אתה יכול להמשיך לאונן כאשר אתה מפנטז עליה וזהו.

מנהל פורום סקסולוגיה