שאלה של חסר ניסיון מיני

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

19/08/2017 | 22:29 | מאת: היי

היי אני בן 24 ולומד ריקודים לטיניים כתחביב בקבוצה, יוצא לי לרקוד הרבה עם אישה בת 34 שגם גרה לידי ( אני גר עם ההורים שלי ) יוצא שבחודש הזה לא היה לי רכב כי החלפתי עבודה והבחורה הזאת לקחה אותי טרמפ הביתה פעמיים ובפעם השלישית הציעה שאני אעלה לדירה שלה כדי שנתאמן אז הסכמתי בהתחלה רקדנו כרגיל, שתינו שתיה קרה ואז היא אמרה שחם לה והיא הולכת להחליף בגדים והיא חזרה עם בגד לבן שקוף בלי חזיה ועם חוטיני שחור ומבט שאומר כך אותי למיטה ורק אז בתמימותי הרבה הבנתי מה היא רוצה.הבעיה היא שאף פעם לא שכבתי עם אישה יצאתי עם כמה בנות והגעתי לזה שהיינו ערומים ואוננו אחד לשני והיתה פעם שמישהי מצצה לי וגם אז גמרתי ממש מהר. אז במקרה הזה הייתי צריך להתחמק, בהתחלה עוד נצמדתי אליה התנשקנו וליטפתי לה אה החזה והישבן אבל ברגע שהיא הכניסה את היד למכנסיים ונגעה לי בפין לא יכולתי להמשיך ואמרתי לה שזה לא מתאים לי למרות שהסיבה האמיתית היא שאין לי ניסיון והיא מאוד נעלבה ממני. מאז אני מתלבט אם לספר לה מה שאין לי ניסיון מיני ושאני בעצם בתול אולי גם גומר מהר.... לא יודע מה לעשות. מפחד להפתח לפניה ולספר לה, מה לעשות ?

האמת היא תמיד הדבר הטוב ביותר. ככול שתנסה להסתיר את חוסר הניסיון שלך הוא יעלה במקום אחר. אם הקשר עם הבחורה הזו חשוב לך אז על אחת כמה וכמה חשוב לספר לה. במידה והקשר לא חשוב אז תמשיך הלאה ,אם שתפגוש את האחת שאתה מוכן להיחשף בפניה על זה שאתה חסר ניסיון בתחום.

מנהל פורום סקסולוגיה