לא רוצה לשכב איתה אבל אוהב אותה

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

10/08/2017 | 21:43 | מאת: אבי

אני וחברה שלי שנה ביחד. אני הייתי הנשיקה הראשונה שלה והחבר הראשון שלה. לאט לאט התקדמנו מבחינה מינית אבל נעצרנו לפני חדירה בעיקר בגלל לחץ וכאב שלה. אנחנו כבר לפחות חצי שנה עומדים במקום ואיבדתי את החשק. אני לא מחפש מין איתה יותר אבל לא יכול לחשוב על להיפרד ממנה, אני אוהב אותה. מה עושים במקרה כזה?

לפי התיאור שלך אני מבינה כי חברה שלך יש בעיה עם חדירה. על מנת לפתור את הבעיה שלה עליה לפנות לטיפול מיני כדי שיעזור לה להתמודד עם הפחדים וללמד אותה איך לאפשר חדירה בלי לחץ. לגביך החשק ירד כי לא נעים להכאיב לאדם שאתה כול כך אוהב. אז עדיף שלא יהיה לך חשק מאשר לספק את החשק שלך וגם להכאיב לה. זה פתרון לא מוצלח. אם אתם ממרכז הארץ אתה מוזמן ליצור איתי קשר בטל- 054-4390916 ונוכל לעזור לחברה שלך לפתור את הבעיה.

מנהל פורום סקסולוגיה