לוחץ ביד מתחת לביצים ברגע הגמירה

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

04/08/2017 | 01:46 | מאת: יוסף

שלום שאלה לא נעימה אני מצטער. אני בן 29 מקיים יחסי מין רגיל. בשנה האחרונה התפח אצלי משהוא מוזר. כש אני מאונן, וכש אני מגיע לגמור אוטמטית אני לוחץ עם האצבעות מתחת לביצים, בין הביצים לפי הטבעת, כזו לחיצה 5 שניות ואז משחרר. למה זה? והאם זה מזיק? אני אישית נהנה מזה בגמרה😍

אנטומית הפין יש לו גם המש בתוך הגוף. ההמשך של הפין הוא מאחורי האשכים. לכן יש שם גירוי גבוהה. לחיצה על האיזור מעלה את הגירוי. אין כל בעיה עם זה. חשוב רק שמידת הלחץ לא תהיה חזקה מידי שגם תזיק.

12/08/2017 | 14:04 | מאת: יוסף

תודה רבה. כן לוחץ עדין,ואז הגמירה יותר כיפית. תודה.

מנהל פורום סקסולוגיה