בעיית גמירה בחדירה, גמירה מעוקבת

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

30/07/2017 | 20:06 | מאת: רוני

שלום אני בן 22 ולאחרונה התחלתי לקיים יחסי מין עם חברה שלי. יש לי בעיה שאני לא מגיע לגמירה בחדירה אלא רק שאני מאונן, ולא היא. בתקופה האחרונה אני מאונן כול יום ואפילו כמה פעמיים ביום ואני חושב שבגלל זה אני לא מצליח להגיע לגמירה בחדירה, כמו כן אני מאונן חזק גם ולא בעדינות יש הקשר לדבר? מה הדרך לטפל בזה כי זה מאוד מתסכל. כמו כן לא ידוע על בעיה גופנית, תודה רבה.

אוננות יתר ובחוזקה גורמת לשני דברים: 1. כאשר רוצים לקיים יחסי מין עם חדירה התחושה לא תהיה אותו דבר כמו באוננות וזה יגרום לכך שלא תגיע לאורגזמה. 2. אוננות יתר גורמת לאיבוד עניין ביחסי מין כי אפשר להגיע לסיפוק בצורה טובה ומהירה יותר בלי להשקיע בצד השני. הדרך הטובה ביותר לטפל בזה היא להספיק לאונן תקופה, ולנסות להינות מהתחושה בחדירה. ואם בכול זאת רוצים לאונן אפשרי אבל המגע חייב להיות חלש.

מנהל פורום סקסולוגיה