אורגזמה ללא שפיכה מתוך בחירה

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

25/07/2017 | 18:07 | מאת: אנונימי נחמד

אהלן, השבוע במהלך אוננות משום מה סתם ניסיתי לכווץ את שריר איפוק השתן בעת תחילת האורגזמה. זה היה סתם נסיון ש״זרם״ באותו רגע ולא חשבתי שיקרה משהו. נדהמתי (במלוא מובן המילה) לגלות שאני חווה אורגזמה מלאה אך לא שופך (אולי טיפטיפונת). ניסיתי שוב אחר כך ושוב זה קרה בידיוק באותו אופן. נדהמתי שוב והחלטתי שאני חייב להשתמד בעיקרון הזה במהלך סקס, מה שיגרום לי להחזיק הרבה יותר זמן ולחוות מעל אורגזמה אחת. אך... מנסיון שלי בחיים לא כל הנוצץ זהב, לכן שאלתי היא האם זהו משהו ידוע? האם זה בריא לעשות זאת או שמא זה לא מומלץ מסיבות כאלה או אחרות? אשמח לשמוע דעה מקצועית בנושא. תודה רבה!

יתכן מאוד שכווצת את שרירי רצפת אגן ובכך הצלחת למנוע את השפיכה. ידוע כי ככוץ של שרירי ריצפת אגן מעכב את השפיכה.

מנהל פורום סקסולוגיה