התמכרות לפורנו ובעיה זוגיות

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

17/07/2017 | 13:48 | מאת: NOT_FOUND

היי ענית את התשובה הזאת שאמרץי על צפייתי המרובה בפורנו והבעיה בזוגיות זאת התשובה: אין ספק כי צפיית יתר בפורנו והגעה לסיפוק מיני בדרך הזו כן שיבשה אצלך דברים. ראשית הדרך הקלה להגיע לסיפוק מיני שהוא לא בתוך מערכת יחסים אלא עם עצמך בלבד,היא לכשעצמה יוצרת קושי לרצות להתמודד עם מה שמערכת יחסים מביאה איתה. אז אני מרגיש שאני רוצה לעשות שינוי להכינס לזוגיות קשה כרגע כן להפסיק אולי בהדרגה את הצפייה בפורנו. לא יודע כמה הצליח כי אני אוהב את זה ואוהב דברים שכאליו אסור כמו פורנו מה את ממליצה לעשות כדיי לחזור ליהות נורמלי ולשקף ממעט את מציאות הסקס?

על מנת להתמודד עם בעיית ההתמכרות לפורנו יש צורך בעזרה מקצועית. ההבטחות לעצמך כי תפסיק לצפות כנראה לא יחזיקו מעמד הרבה זמן. אם אתה רוצה לקבל עזרה מקצועית בעניין ולבנות זוגיות , אתה מוזמן ליצור איתי קשר. 054-4390916 חמדה

מנהל פורום סקסולוגיה