תדירות סקס נמוכה מאוד עם בת הזוג

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

16/07/2017 | 20:27 | מאת: דורון

שלום, אני ואשתי יחד כבר 20 שנה מתוכם נשואים כבר 16 שנה. יש לנו שלושה ילדים. בכל השנים כשעשינו סקס מאוד נהננו ועדיין נהנים מהסקס שלנו. הבעיה שלאשתי כמעט ולא מרכישה צורך בסקס. יכולים לעבור שלושה חודשים ללא סקס וזה לא יפריע לה. אין מריבות ביננו מה שכן היא בהחלט הרבה פעמים מתלוננת שחוזרת סחוטה מהעבודה. גם כאשר שנינו במיטה והילדים ישנים, נדיר שהיא תזום סקס. בחלק מהמקרים כשאני יוזם היא נענת בחיוב ובשאר הזמן טוענת שעייפה מידי. שוחחנו על זה מספר פעמים בעבר, אבל זה לא משתפר. הדבר עם השנים גורם לי לתסכול שהולך ומצטבר עד כדי מחשבה על מציאת סקס בחוץ...אנחנו אוהבים אחד השני אבל העניין של חוסר סקס שמפריע רק לי כנראה, מכרסם. אשמח לעצה

ישנו שוני בין הצרכים של גברים ונשים ביחסי מין בנישואין. לרוב נשים יותר טרודות בחיי היום יום ובילדים כך שהן לא פנויות לחשוב על מין או יחסי מין. גברים לעומת זאת חושבים על מין בכול רגע נתון. יש להבין הבדל זה על מנת, לא ליצור ציפיות מוגזמות של יוזמה למין מצד האישה. אם האישה נענת בחיוב כאשר אתה יוזם לך על זה, תכניס אותה לאווירה המינית, ואם היא מגיבה טוב , לא חשוב עכשיו מי יזם. קח בחשבון שהיא טרודה באין סוף דברים ומין זה לא הדבר הראשון שהיא חושבת עליו. ככול שתרבה בשיחות יש מצב שתוריד לה עוד יותר את החשק המיני. אל תפגע מזה שאת תמיד צריך ליזום, לעתים זה יגיע גם ממנה.

מנהל פורום סקסולוגיה