החברה לא מגיעה לאורגזמה

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

14/07/2017 | 17:20 | מאת: אלי

הי, יש לי בת זוג במשך כחודש. אני בן 34 והיא 33. היחסים בינינו טובים, אנחנו צוחקים, מדברים ביחד על דברים ומעריכים אחד את השניה. כאשר אני והיא שוכבים אני מרגיש שמצד אחד היא לא סובלת במיוחד, כנראה שגם נהנית, אבל זה נראה שאני לא מצליח לקרב אותה לאורגזמה. אני מרגיש אצלה יובש בנרתיק ואף שאלתי אותה על כך, אך היא טוענת שהיובש הוא רק בצד החיצוני ובפנים היא רטובה. האם יכול להיות שהיא פשוט לא מספיק נמשכת אליי מינית? תודה.

החברה לא מגיעה לאורגזמה לא מעידה על כך היא לא נמשכת אליך מינית. יתכן ויש לה עניינם משלה שקשורים למיניות של עצמה שגורמים לה להיות לא רטובה.

מנהל פורום סקסולוגיה