סקס מחוץ לנישואין....

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

13/07/2017 | 15:22 | מאת: NOT_FOUND

היי הייום אני עוד לא נשואי וכאשר איהיה נשואי יהיה לי קשה להתחייב מינית לאותה אחת שהתחנתי איתה אני לא חושבשאוכל לעשות סקס רק איתה חשבתי אותי לעשותנישואין פתוחים שאני לשכבעם מי שאני רוצה וככה גם היא את חושב שזה יכול להחזיק? מה את חושבת שצריך לעשות?

השאלה שלך היא כול כך אישית, גם שלך וגם של בת הזוג. אם ההסכם של נישואים פתוחים מקובל על שני הצדדים אז אין בעיה. במידה וזה מקובל רק על צד אחד אז יש לנו בעיה מאוד רצינית.

מנהל פורום סקסולוגיה