אוננות ופורנו...............

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

03/07/2017 | 14:59 | מאת: ארתור

אני מאונן וגומר 3פעמים ביום תוך כדי צפייה בפורנו זה לא פוגע בחיי היום יום שלי ואני מאוד נהנה עם זאת רצתימלדעת יש איסור כלשהו או איסור רפואי כלשהו בנושא? ואלה אחרת כל פעם שאני עצבני או מצוברך אני מאונן וגומר ואז אני מרגיש יותר טוב האם יש לכך השפעה באמת?

אוננות היא אמצעי הנאה והרגעה. אוננות מוגברת יש לה גם אלמנטים שיכולים לפגוע. אם בבניית קשר ואם בחיפוש דרך לאונן ולא להיות עסוק בדברים אחרים.

09/07/2017 | 17:05 | מאת: NOT_FOUND

אני לא מחפש לעשות דברים בשביל לאונן חיי השיגרה שלי תקינים עבודנ חברים ומשפחה. אבל נראה שזה כן אולי פוגע בבניית קשר מה גם שאני מאוננן רק תוך כדיי צפייה בפורנו בלי קשה לי לאונן יש בעיה קטנה נוסף אני חושב שאני מאוננן רק בשביל לגמור זה תקין?

מנהל פורום סקסולוגיה