חמש שנים ללא יחסי מין בכלל

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

18/04/2017 | 22:09 | מאת: חווה

אני ובעלי נשואים 10 שנים , למעלה מ 5 שנים אין ביננו יחסי מין בכלל. מידי פעם דיברתי איתו על הנושא והבעתי את רצוני לקיום יחסים , אך כל פעם התחמק. אני יודעת שהוא מאונן בסתר לעיתים קרובות כמעט בכל יום . אפילו שאני ישנה לידו במיטה והוא חושב שאני רדומה ולא רואה/ שומעת כלום אז הוא מאונן. אני מאוד עצובה, כועסת ומאוכזבת. לא יודעת מה לעשות .... לפעמים בא לי להגיד שאני יודעת שהוא מאונן בשביל להביך אותו.

זוגיות ללא יחסי מין מעידה על כך שיש בעיה. בעלך מאונן זו פעולה שהרבה גברים עושים אך לא בהכרח מוותרים על יחסי מין עם בת זוגתם. נראה לי שאתם צריכים ללכת לטיפול מיני אצל מטפל מיני מוסמך על מנת לבין מה הסיבות לכך שבעלך נמנע מיחסי מין איתך. אם אתם גרים במרכז את מוזמנת ליצור קשר איתי 054-4390916. חמדה

מנהל פורום סקסולוגיה