שאלה חשובה בנושא גלולות פמינט

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

05/04/2017 | 10:25 | מאת: נעמה

שלום,אני נוטלת גלולות מסוג פמינט. לפני כחודש התחלתי חפיסה של 21 גלולות וכשהגעתי לשבוע הפסקה התחלתי לקחת חבילה אחרי 7 ימים ולא חיכיץי ליום השמיני. עכשיו קיבלתי מחזור ונשארו לי עוד 2 גלולות בחפיסה. השאלה שלי היא מתי להתחיל לקחת את החפיסה הבאה אחרי השבוע הפסקה ביום השביעי בדיוק או ביום השמיני. בהתחשב שפעם קודמת זה היה בול שבעה ימים

גלולות מדמות את המחזור החודשי הטבעי של האישה. במידה וזזת יום אחד לא נורא. 28 יום נועדו על מנת ליצור מחזוריות.

מנהל פורום סקסולוגיה