בעיות בהנאה אחרי תקופת פרידה

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

03/03/2017 | 11:29 | מאת: עדן

שלום חמדה, אני בת 19 ויש לי בעיה עם הבן זוג הנוכחי שלי. אני והוא היינו יחד מגיל 16 ושנינו איבדנו את הבתולין יחד, היה לנו סקס מאוד טוב. חזרתי עכשיו משנה בחול שבה היינו פרודים. בתקופה הזו שכבתי עם מספר אנשים וכמעט לכולם היה גודל שלדעתי הוא יחסית גדול. עכשיו כשחזרתי שמתי לב שהסקס לא מהנה כמו שהיה, אני חושבת שהוא בגודל רגיל קטן וזה קשה לי להנות מזה. אני מתחילה לחשוש שאולי זה נובע מהמשיכה שלנו כי אם הייתי אוהבת אותו כמו שאהבתי אותו פעם אולי לא היה לי אכפת? ואולי אני מנסה להחזיר את מערכת היחסים שהייתה בכוח, וחוסר ההנאה הוא רק סימן שזה לא עובד? מה את חושבת ? תודה רבה!

שלום לך עדן, ראשית את בתחילת דרכך המינית הניסיון שאת צברת, האם הוא היה בקשר משמעותי או רק חוויה מינית. לעיתים כאשר מין הוא מזדמן ולא עם מישהו אחד אז יש יותר תחושה של הנאה כי יש את הריגוש של החדש וההרפתקני. עם החבר הקודם זה קשר אחר ויש שם גם חלקים קבועים ומוכרים. יתכן מאוד ןהנאה יורדת כי אין את הריגוש הראשוני וההרפתקה.

מנהל פורום סקסולוגיה