אוננות יתר של בן זוג

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

22/02/2017 | 11:08 | מאת: רמה

לאחרונה נודע לי שבעלי רואה פורנו ומאונן כמעט כל יום. אנחנו כמעט לא מקיימים יחסי מין, פעם הוא היה יוזם לפחות מדי פעם, עכשיו בכלל לא. אנחנו נשואים הרבה זמן וגם ילדתי לפני חודש. בעבר הלא רחוק אף פעם לא הפריע לו ששמנתי תמיד היה יוזם. עכשיו אני חוששת שיש לו מישהי ובגלל זה הוא כל הזמן מאונן ולא שוכב איתי. אני מתלבטת האם לדבר איתו על זה, אבל ממש לא רוצה לפגוע בו וגם לא רוצה להזיק ליחסים שלנו. האם כדאי לדבר איתו על זה שהוא מאונן הרבה במקום לשכב איתי מדי פעם?

גברים מאוננים גם כאשר הם נשואים. יתכן שבגלל שאל קיימתם יחסי מין לאחרונה ואת גם אחרי לידה הוביל אותו לאוננות כפתרון ליצר שלו. חשוב מאוד לדבר על הדברים לא ממקום חוקר ומאשים אלא ממקום מבין ורוצה לפתור את הקושי מידה ונוצר.

מנהל פורום סקסולוגיה