יורדת הזקפה בשינוי תנוחה

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

31/01/2017 | 14:21 | מאת: יוני

שלום בן 25. לאחרונה קורה שבזמן קיום יחסים ביני לבין בת זוגתי הזקפה יורדת או נופלת לגמרי בעת שינוי תנוחה או לקראת גמירה שלי. לשאלותיי : יכול להיות שזה קורה בגלל כשאני קרוב ל-"לגמור" אז אני יוצא ממנה ונח 10 שניות והגוף/מוח מדמה גמירה אך לא באמת זה קרה? יכול להיות שזה בגלל שאני מתאמן על שריר ה-PC ? חייב לציין שזה לא תמיד קורה ואני מתנהל כרגיל אך זה קורה לעיתים תכופות יותר כשאני לקראת גמירה ואני עוצר את עצמי (מפעיל את שריר הPC כדי לא לגמור) ואלו הם אותם רגעים שאני מחליף תנוחות איתה. מחכה לעצותייך! תודה רבה :-)

עבודה על שרירי רצפת אגן יכולה לעיתים לגרום לזה שתצא מריכוז כי אתה מרוכז במשהו אחר, ואז זה יכול להשפיע על הזיקפה.

מנהל פורום סקסולוגיה