אקסטרה סייז כדורים להגדלת איבר המין

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

25/01/2017 | 21:45 | מאת: אסי

אני רוצה לדעת האם ייתכן שכדורים אקסטרה סייז באמת יכולים לגרום להגדלת איבר המין? יש מגוון תגובות באתרים חלק טוענים שכן... רוצה גם לדעת אם יש סיכון בזה אם הם אומרים שזה חומרים טבעיים בלבד... אם אנסה שבוע ואפסיק אם לא יגרם לי נזק חלילה תודה על מענה

לא ברור עם אתה מדבר על כדורים לזיקפה או להגדלת הפין. כדורים לזיקפה, תפקידם לאפשר זיקפה כאשר יש קושי להגיע לזיקפה. לגבי הגדלת הפין לא ידוע לי שיש כדורים לזה. כל ההבטחות שיש האינטרנט הם כנראה הבטחות שווא.

07/08/2023 | 17:31 | מאת: משה

לא עוזר בכלל גם אחרי חצי שנה

מנהל פורום סקסולוגיה