חשק מיני ירוד כתוצאה משינוי תזונה וספורט

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

15/01/2017 | 08:21 | מאת: Ron

שלום רב. בן 30, נשוי ללא ילדים. עד לאחרונה, הייתי שמנמן בעל חשק מיני רב בריא ותדירות מצויינת של סקס בזוגיות. מזה מספר חודשים, שיניתי את אורך חיי וירדתי מעל 30 קילו. במהלך הירידה ואחריה, הבחנתי כי החשק המיני פשוט נאבד לחלוטין. כמובן שזה בא לידי ביטוי בקשר הזוגי שנפגע - אין לי רצון או חשק לעשות סקס עם בת זוגתי, אם פעם אכשיהו פורנו היה מעניין אותי הרי זה שייך לנחלת העבר. עוברים להם שבועות ככה ללא רצון, הליבידו בריצפה וההרגשה נוראית. האם יש דרכים לשפר את המצב ? האם ניתן לעשות משהו מסויים כדי לעורר את הרצון מחדש ? המון תודה רבה על העזרה .

ירידה במשקל לא אמורה להפחית את החשק המיני, אך יתכן שזו היתה ירידה מהירה ועל הדרך נוצר חוסר של הורמון כזה או אחר. ראשית כדאי ללכת לעשות בדיקות הורמונליות על מנת לודא שאין שם בעיה שכזו. אחר כך כאשר התוצאות הדם לא יראו כלום אז כדאי לבחון אפשרות להיפגש עם מטפל/ת מינית מתחום הפסיכולוגי על מנת לברר מה קרה שם.

מנהל פורום סקסולוגיה