בעיה לגבי פתיחות במיטה

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

21/12/2016 | 19:07 | מאת: דניאל

היי שלום, אני עם בן זוגי 6 שנים, והקשר מעולה פרט לחלק אחד, המיטה. בשנתיים האחרונות התחלתי להרגיש יותר מודעות לעצמי ופחות פתוחה כשזה נוגע לקיום יחסי מין. במהלך האקט אני חושבת על איך אני נראית, ואם גילחתי הכל וטוב, מתי הפעם האחרונה שהתקלחתי, וכל מיני דברים כאלה שקשורים לזה שאני תמיד מנסה להראות הכי טוב שיש בשבילו במיטה ולהיות הכי נשית שאפשר (ואני לא ככה בכל תחום אחר בחיים.) אני לא אסכים לשכב כשאני במחזור או כשאני לא בשיאי מבחינת נקיון וזה משהו שמאוד פוגע במערכת יחסים כי זה מותיר אותי “כשירה” לסקס בערך 10 דק’ ביום. הבעייה היא שאני כל הזמן מודעת, לא לעצמי ולגוף שלי, יותר לאיך הוא הולך לקבל אותו ואין לי שום סיבה לזה, הוא לא מעיר לי אף פעם הערות שליליות והוא רק מפרגן. איך אפשר לגרום לי להרגיש יותר פתוחה איתו באופן מיני? שאתחיל להסתכל על סקס כעל דבר יותר מלוכלך ויצרי כמו שראיתי אותו בעבר מאשר נקי ובנאלי?

הבעיה שתיארת היא יותר בעיה של חינוך וקיבעונות שנתקעו סביב הנושא המיני. על מנת לעזור לעצמך לפתור את הקיבעונות שיש לך סביב הנושא המיני את יכולה לקבוע פגישה עם מטפל מיני שיעזור לך להבין את הקיבעונות האלה. אם את גרה במרכז את מוזמנת ליצור איתי קשר בנייד 054-4390916 חמדה

מנהל פורום סקסולוגיה