שפיכה מוקדמת

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

09/01/2001 | 22:27 | מאת: טובה

שלום רב, אני בת 25 וחברי לחיים בן 29 אנחנו נמצאים ביחד כבר הרבה שנים. בשלוש השנים האחרונות יש לנו בעיות קשות ביחסי המין. יש לו זיקפה אך בד"כ יחסי המין קצרים מאד, לא מענגים ולא מספקים. המין בינינו הפך להיות טכני מפני שאם אני אזוז כפי שמענג אותי במהלך המשגל הוא גומר תוך דקות ספורות. ללא ספק מצב זה יוצר מתחים רבים עד כדי שכמעט אינינו מקיימים יחסים. אנחנו אוהבים מאד ובעבר יחסי המין שלנו היו מצויינים! חשוב לי לציין שאיני נהנית מיחסי מין אורליים או אוננות כך שזו לא אופציה מספקת. אשמח לתשובה מהירה ועצה. נ.ב. ניסינו בעבר לפנות למכונים העוסקים בנושאי מיניות אך נאמר לנו שהם מטפלים בזוגות מבוגרים יותר בעלי בעיות תפקודיות.

09/01/2001 | 23:42 | מאת: דני

מה קורה אחרי שהוא גומר? באקט השני הוא גם שופך מהר?

10/01/2001 | 01:59 | מאת: גילה ברונר-סקסולוגית

מרפאות סקסולוגיות נוהגות לטפל במקרים של שפיכה מוקדמת ע"י תרגול מיוחד שיכול לשפר את השליטה שלך על עיתוי האורגזמה. התרגול משפר גם את שביעות הרצון מיחסי המין. כדאי לפנות לאחת המרפאות הסקסולוגיות.

24/01/2001 | 17:53 | מאת: טובה

אשמח אם תוכלי להפנות אותי למרפאה מסויימת או סוג מסויים של מרפאות מכיוון שבעבר פנינו למספר מרפאות בעלות פרסומים רבים אך נאמר לנו שאיננו מתאימים לטיפול מכיוון שאנחנו צעירים. תודה.

08/05/2001 | 22:16 | מאת: רן

שלום רב יש לי בעיה של שפיכה מוקדמת אני בזמן החדירה הראשונה כבר מרגיש שאני גומר אני לא מצליח לשלוט בשפיכה המוקדמת גם כשאני מאונן אני לא מצליח לשלוט מה אפשר לעשות

10/01/2001 | 15:34 | מאת: ben

טובה שלום יש לי הצעה מניסיון, תאמרי לחברך שרגע שהוא מרגיש שהוא על סף השפיכה, להפסיק את הפעילות לכמה שניות (רצוי להתחיל להתאמן בזה באוננות או במין אורלי) להפסיק את הפעילות עד שהוא נרגע מעט ואחר כך להתחיל שוב ב"פעילות" , רצוי בהתחלה לעשות את זה מס' פעמים (2-3) התרגול הזה משפר מאוד את השליטה על האורגזמה של הגבר ומשפר מאוד את ביצועיו. אפשרות שניה שניתן לעשות זה ברגע שהוא על סף שפיכה יש ללחוץ על ראשו של אבר המין למס' שניות הדבר עוזר לעכב את השפיכה. שימי לב אסור "ללחוץ" יותר מ2-3 פעמים והבעיה שיש להפסיק את החדירה כש"לוחצים" וזה קצת מפריע לאשה. בהצלחה בן

10/01/2001 | 17:54 | מאת: רופאי קליניקה און

בן-כל הכבוד! בר-גברא זה לא תכשיר לשפיכה מוקדמת. בברכה

מנהל פורום סקסולוגיה