שפיכה "מוקדמת" -

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

09/01/2001 | 21:00 | מאת: גבע

בן 25. בעייתי היא שבכל פעם שבת זוגי מתחילה להראות סימנים של התלהבות אמיתית - אני גומר לפניה. מלבד זאת הזמן שלוקח לי לגמור יכול לנוע משניות בודדות (אוננות) ועד למעלה מ-15 דקות באקט החדירה עצמו. (סקס לא מוצלח) העובדה שאף בת זוג שהיתה לי לא גמרה מעצם החדירה (התנוחה הרגילה היא הטובה ביותר לדעתי) - פוגעת מאוד בדימויי העצמי. האם ישנה עזרה ממשית- אפקטיבית שאני יכול לקבל? (תרופות/משחות השהייה וכד') אני משער שהמלצתך תתמקד בעזרה פסיכולוגית-- מה אחוזי ההצלחה בבעיות מסוג זה!?

10/01/2001 | 09:24 | מאת: עומר

שלום לך תארת תמונה אמיתית ונכונה שקיימת אצל הרבה אנשים עצתי לך (וזה עובד)בזמן שאתה מתחיל לראות שבת זוגך מתחילה להנות תתחיל לחשוב (תכריח את עצמך לחשוב)על דברים אחרים כמו דברים מעצבנים שעברו עליך וכו' לא כדאי לך להתחיל עם טיפול תרופתי לכל דבר יש תופעות לוואי וחבל ,תאמין לי שהשיטה שאמרתי לך עובדת אם תרצה יותר פרטים תשלח לי לאיממיל בהצלחה

18/01/2001 | 07:53 | מאת: dannybar

נוזל השהייה סיני שווה את הכסף

מנהל פורום סקסולוגיה