אוקסיקונטין

דיון מתוך פורום  הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב

13/10/2005 | 20:55 | מאת: יעלי

שלום, בחולה עם כאב עצבי כשנתיים לאחר הכנסת טרוקר, האם עדיף לקחת אוקסיקונטין על בסיס קבוע או פרקוסט בעת הצורך? תודה

לקריאה נוספת והעמקה

שלום רב, תלוי בעוצמת הכאב. שתי השיטות הן סבירות . באופן כללי, פרקוסט במידת הצורך יכול להיות טיפול התחלתי . אין באפשרותי להמליץ על טיפול ספציפי באמצעות האינטרנט. ב ב ר כ ה, ד"ר ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב