האם הרדמה מסוכנת לסובלים מדום נשימה?

דיון מתוך פורום  הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב

19/09/2016 | 21:24 | מאת: מיכאלה

בת 47 סובלת מדום נשימה בדרגה גבוהה שמטופל מצויין עי סיפאפ .עליי לעבור בדיקת קולונוסקופיה .האם לאור בעיית הדום נשימה כדאי לעבור זאת בטשטוש כמו כולם או בהרדמה מלאה עם פרופול?מה יותר מומלץ עבורי?

20/09/2016 | 09:11 | מאת: פרופ' אידלמן ליאוניד

שלום רב, מומלץ טיפול על ידי רופא מרדים במהלך הבדיקה. כמו כן, מומלץ להביא לבדיקה את מכשיר ה- CPAP אליו את רגילה לשימוש לאחר הפעולה. בברכה, ד"ר ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

20/09/2016 | 22:26 | מאת: מיכאלה

תןדה על תשובתך ממנה אני מבינה שרצוי שיהיה מרדים.עדיין לא הבנתי אם לסובלים מדום נשימה עדיף טשטוש או הרדמה מלאה בבדיקת קולונוסקופיה?

מנהלי פורום הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב