סיכונים בהרדמה והקשר לצריכת קנאביס!!

דיון מתוך פורום  הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב

09/08/2016 | 12:03 | מאת: א.ר.

שלום רב אני מועמד לניתוח בקרוב ואני צורך גראס וחשיש על בסיס דיי קבוע. בעבר שמעתי שזה מסוכן להרדמה ושיש התנגשות בין הדברים. האם יש סיכון בהרדמה יותר מהרגיל? מה הקשר בין הדברים? אודה לתשובה בהקדם. תודה

14/08/2016 | 09:17 | מאת: פרופ' אידלמן ליאוניד

14/08/2016 | 09:26 | מאת: פרופ' אידלמן ליאוניד

שלום רב, בעקבות שימוש ממושך בחומרים אלה מתפתחים שינויים בגוף העלולים להשפיע על תגובת הגוף לתרופות הרדמה. כמו כן, על תחושת הכאב לאחר ניתוח והשפעת התרופות נגד כאבים. גם שימוש בחומרים אלה לפני הרדמה יכול להשפיע באופן דומה. חשוב לדווח לרופא המרדים על הרגל זה. בברכה, ד"ר ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב